Semak Genuine Produk & Tebus 1 kotak PERCUMA Secara Online!

Langkah Pertama Ketika Membuat Belian Susu Wildan

Sila semak Genuine Produk dengan pastikan produk yang anda beli menggunakan QR kod yang baru sahaja. Sila elakkan beli QR kod yang lama kerana kami tidak lagi mengeluarkan QR kod lama atas faktor ciri-ciri keselamatan yang sangat rendah. QR kod baru dilengkapi dengan nombor PIN kod dan mempunyai tahap keselamatan yang lebih tinggi.Cara Semak Produk Genuine & Tebus Secara Online

1. Imbas kod QR yang terdapat pada atas kotak menggunakan apps di smartphone (QR Droid atau WeChat)  ATAU layari http://qr.wildanniaga.my dan masukkan nombor siri kod QR anda.


2. Kemudian masukkan PIN Code yang terdapat di sebelah dalam kotak dan klik butang "Check"

3. Pastikan keluar keputusan "Genuine" dan selepas itu sila klik butang "Collect Your Point" untuk kumpul kod QR anda secara ONLINE.

4. Anda akan dibawa ke page Member. Sila login ke akaun anda atau daftar sekiranya anda belum ada akaun.

5. Selepas login, sila masukkan semula nombor siri kod QR dan PIN code pada ruangan "Collect Point Now" dan klik pada butang "Collect Points"

Satu mesej 'berjaya' akan keluar apabila data yang anda masukkan adalah tepat.


Anda boleh semak senarai kod QR yang telah anda kumpulkan dengan pergi ke Menu Utama > Redeem > Collect Points. Kemudian klik padatab "Points Collected"


Untuk tebus hadiah, sila pastikan kod QR yang anda kumpul telah mencukupi. Pergi ke Menu Utama > Redeem >  View Redeem. Satu senarai produk/hadiah yang anda boleh redeem akan keluar. Sila klik butang "Redeem" untuk tebus hadiah tersebutBerikut adalah senarai Kod QR yang perlu anda kumpulkan untuk Tebus 1 Kotak PERCUMA:

1. TEBUS Wildan Original 500g - Perlu kumpul 22 kod QR dari produk Wildan Original 500g + Wildan Chocolate 500g ATAU 11 kod QR dari produk Wildan Original 1kg + Wildan Chocolate 1kg.

2. TEBUS Wildan Chocolate 500g - Perlu kumpul 22 kod QR dari produk Wildan Original 500g + Wildan Chocolate 500g ATAU 11 kod QR dari produk Wildan Original 1kg + Wildan Chocolate 1kg.

3. TEBUS Wildan Mama Premium - Perlu kumpul 22 kod QR dari produk Wildan Mama Premium

4. TEBUS Wildan ADEK 550g - Perlu kumpul 22 kod QR dari produk Wildan Adek (boleh campur pelbagai perisa)