Oh, Seronoknya Wildan ADEK bersama Omar & Hana


Oh, Seronoknya Wildan ADEK bersama Omar & Hana



[TERBARU] - SUSU WILDAN ADEK, SUSU FEBERET OMAR & HANA BAKAL MENJADI SUSU KEGEMARAN KANAK2 NOMBOR 1 DIPERCAYAI IBU BAPA DI MALAYSIA.
.
.
Insya Allah telah dikeluarkan pada bulan Ramadhan yang lepas bagi perisa Strawberi dan Vanila.. Susu Wildan ADEK, penuh khasiat dengan vitamin-vitamin penting untuk bantu tumbesaran anak-anak yg lebih sihat.. bantu anak-anak lebih bertenaga sepanjang sesi persekolahan ini dan bantu cegah daripada anak-anak dijangkiti penyakit..
.
.
Anak x suka makan supplement?
.
.
Dengan Susu Wildan ADEK, anak x makan supplement pun insya Allah cukup khasiat dan bantu tambah selera makan anak-anak.. Susu Wildan ADEK bukan sahaja mengandungi vitamin A, D, E dan K bahkan DHA dan ARA utk bantu perkembangan otak anak-anak..
.
.
7 Sebab Kenapa Anak Anda Perlukan Susu Wildan ADEK:
.
1. Membantu membekalkan vitamin-vitamin penting untuk tumbesaran anak yg sehat.
2. Menguatkan imunisasi badan anak, justeru dpt mencegah anak-anak drp mudah jatuh sakit.
3. Menambah tenaga anak-anak supaya kekal bertenaga dan tidak mudah lesu.
4. Membantu menambah selera makan anak-anak
5. Membantu mencegah sembelit pada anak-anak
6. Membantu menguatkan tulang dan gigi anak-anak
7. Membantu menambah daya tumpuan anak-anak
.
.
Saya nak tempah sekarang, anak dengar lagu je terus minta.. mcm mana ye nak tempah??
.
.
Sabar dulu, kami syorkan anak puan/tuan cuba dulu rasa dengan mendapatkan sample PERCUMA daripada kami. Jika anak-anak suka, boleh terus buat belian bila kami dah buka jualan nanti..
.
.
Owh ada sample PERCUMA ke? Nak.. nak.. nak..
.
.
Ya, kami buka tempahan sample PERCUMA ni terhad kepada 2,000 orang pelanggan terawal sahaja.. setakat ni sebanyak 118 org telah mendaftar utk tempahan sample PERCUMA ni..
.
.
Wow, kene cepat ni.. nti terlepas pula.. macam mana nak tempah sample PERCUMA ni ye?
.
.
Sila klik link "Tempah Sampel PERCUMA" yang terdapat pada video di atas.
.
.
Kami xdapat jamin sekiranya kuota ini penuh sebelum puan/tuan sempat isi borang tempahan sample PERCUMA ni.. jadi sebaiknya terus klik link di atas dan isi form dgn segera supaya sempat dapat sample PERCUMA tu..
.
.
P/s: Kami akan inform melalui emel atau whatsapp kepada mereka yg buat tempahan sample PERCUMA ni bila jualan Susu Wildan ADEK ini telah dibuka nanti..
.
.
Jika ada sebarang pertanyaan lanjut boleh terus whatsapp kami ditalian 019-9653166. Jangan lupa share di fb anda ye.. mungkin anda atau kawan anda akan dapat manfaat dari perkongsian tersebut.